Behandlingar Exuviance

EXUVIANCE ANSIKTSBEHANDLINGAR

Att tänka på inför en behandling

• Våra behandlingar passar alla hudtyper, även den känsligaste huden, alla åldrar och såväl kvinnor som män.

• Uppge till din hudterapeut om du använder några läkemedel eller annat av betydelse.

• Män bör vara så nyrakade som möjligt, men inte rakade samma dag.

• En Exuviance behandling påbörjas på klinik och avslutas hemma, vi förklarar hur.

• Tid som ej är avbeställd debiteras, vi reserverar oss för prisändringar.

Exuviance Basic
Snabb uppfräschning med återfuktning som ger fin lyster.

En avslappnande behandling utan AHA-peeling. Passar alla hudtyper.

Ingår: Rengöring, ansikts- och halsmassage, mask, dagkräm, vårdande foundation.

Tid: Ca 30 min

Exuviance Classic
Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden.

En rengörande och cellförnyande behandling med AHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga före-komsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter.

Ingår: Rengöring, AHA-peeling, portömning, ansikts- och halsmassage, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation.

Tid: Ca 60 min

Exuviance De Luxe
Lyxig, avslappnande och cellförnyande behandling med antiaging effekt. Intensivt återfuktande. Ger en nystart till spänd och trött ansiktsmuskulatur.

En lyxig avslappnande behandling med AHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar den lyxiga ”guldmasken” som intensivt återfuktar, reparerar och beskyddar. Sist men inte minst formas brynen för att ge ögonen ett lyft.

Ingår: Rengöring, AHA-peeling, portömning, formning av bryn, massage av ansikte, hals, dekolletage och skuldror, specialmask ”guldmask”, handmassage, dagkräm, vårdande foundation.

Tid: Ca 90 min

Djuprensande behandling – acne, oren och/eller fet hud
Vid acne, oren och/eller fet hud. Minimerar orenheter, överskottstalg och ger en klarare hud.

En djuprensande och djupverkande behandling med en grundlig portömning. Behandlingen minskar förekomsten av talg och orenheter.

Ingår: Rengöring, booster, AHA-peeling, portömning, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation,

Tid: Ca 60 min

KURER

En kurbehandling är en ansiktsbehandling som utförs ett antal gånger med en viss regelbundenhet för att få en större intensitet i din hudvård. Detta är bra för dig som relativt snabbt vill komma till rätta med något specifikt hudproblem eller bara vill få en extra effektiv och intensivt förnyande behandling! Allra bästa resultat fås i kombination med hudvårdsprodukter från Exuviance.

AHA-kur alla hudtyper

En kurbehandling som ger snabbt och långverkande resultat.

6-10 behandlingar med 1-4 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren passar till alla hudtyper. Vid köp av 5 behandlingar samtidigt bjuder vi på en 6:e behandling.

Ingår: Rengöring, AHA-peeling, serum, dagkräm, vårdande foundation.

Tid: Ca 25 min

AHA-kur antiaging

Den fullständiga antiaging kuren som förebygger och arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer, rynkor, pigmentförändringar, ojämnheter och förstorade porer.

6-10 behandlingar med 1-4 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren är en anpassad antiagingbehandling. Vid köp av 5 behandlingar samtidigt bjuder vi på en 6:e behandling.

Ingår: Rengöring, booster, AHA-peeling, special-mask ”guldmask”, ögonmask, dagkräm, vårdande foundation.

Tid: Ca 25 min

KROPPSBEHANDLINGAR

Exuviance Classic helkroppsmassage
En stund av njutning som lämnar själ, muskler och hud i balans.

En avstressande massage för kropp och själ. Kroppen masseras med Exuviance behandlande massagekräm med PHA som både återfuktar, peelar och stimulerar hudens cellförnyelse. Detta är en kosmetisk massage som inte orsakar smärta eller annat obehag.

Ingår: Massage med PHA.

Tid: Ca 60 min

Exuviance Classic ryggmassage
En stund av njutning som lämnar själ, muskler och hud i balans.

En avstressande massage för kropp och själ. Kroppen masseras med Exuviance behandlande massagekräm med PHA som både återfuktar, peelar och stimulerar hudens cellförnyelse. Detta är en kosmetisk massage som inte orsakar smärta eller annat obehag.

Ingår: Massage med PHA.

Tid: Ca 30 min

Exuviance fotbehandling

Pedikyr med AHA-peeling för dina fötters välbefinnande.

En uppfräschande och stimulerande fotbehandling. Behandlingen inleds med ett mjukgörande vattenbad, därefter peelas underben och fot med en trippelverkande exfolierande creme. På förhårdnader på fotens undersida appliceras AHA-peeling. Vid behov filas förhårdnader. Naglar samt nagelband putsas. Behandlingen fortsätter med en underbart avslappnande och fuktgivande fotmassage, varpå fötterna packas in i plastpåsar.

Ingår: Rengöring, putsning av naglar och nagelband, exfoliering av hela foten samt AHA-peeling av fotsula, fotmassage, inpackning, kräm.

Tid: ca 50 min.